Koelkasten online


-► BCC.nl Koelkasten
Welkom in de online winkel van Koelkast.nl


U treft hier koelkasten van alle aard en prijsklasse. Stuk voor stuk top koelapparaten geschikt voor elke portemonnee, u aangeboden voor de laagste prijs!


=►Amerikaanse koelkast
Al voor € 819,= heeft u een mooie Amerikaanse koelkast in huis, voorzien van alle luxe. U kunt kiezen uit de merken: Bosch, Beko, LG, Hotpoint Ariston, Samsung en Whirlpool. Bekijk deze super aanbiedingen en ga voor de luxe die bij uw keukeninterieur (en geldbeurs) past.


=►Vriezers
Een vrieskist in huis hebben is handig en functioneel om diverse reden. Bijvoorbeeld om uw favoriete pizzza’s en snacks in te slaan en om uw etensrestanten en brood in te bewaren. In het repertoire vindt u vrieskisten van White Knight, Zanussi, Whirlpool, Indesit, Siemens en AEG.
Vanaf € 129,= heeft u een mini vrieskist(je) in huis.

=►Koelvriescombinatie
Koelkastcombinaties met aparte koel- en vriesvak
vanaf € 245,= per stuk. Bekijk de collectie die wij u hier aanbieden van welvertrouwde merken: Bosch, Beko, AEG, Miele, Indesit, LG, Samsung, Siemens, SMEG en Whirlpool.


=►Diepvrieskisten
Mooie diepvrieskasten, voor elk wat wils. Diepvrieskastjes voor de alleengaande die maar weinig ruimte nodig heeft en grote diepvrieskasten voor gezinnen en personen die graag een grote voorraad goederen in huis of zaak heeft. De vanaf prijs is € 199,= en het aanbod is rijkelijk gevuld met ondermeer de volgende merken: Bosch, Whirlpool, Indesit, Zanussi en White Knight.Comments are closed.